Friday, February 5, 2010

Not all golds are glitters

malam ni tataw na watpe, so join la my uncle jalan. misi nak sebar flyer ngan die act tp ta jd. so jalan2 la ngan moto ak, saje je die nak merasa naek moto, asek bawak keta je, huhu. ntah mane2 je pusing, penang ni mane je best, kat belah pula ad la best2 port. from perda to persona then pg autocity, pantai bersih then sampai la kat pasar malam, saje je nak jalan2. then ad sumthing buat ak tersengih sorg2. ad la sorg mamat ni, dressup macam samseng, muka ape tah lagi. skali lalu depan ad org minta sedekah, die tnduk, kasik derma. wah! ad lagi org baek dalam dunia ni. 2 la, len kali jngn pndang ta pakai mata, haha. sape sangka org camtu hati baek kn. (:

p/s : sepet, thanks i ajar pasal2 mengedit blog ni. hehe

3 comments:

  1. i saw my name ^^ no biggie la XDD

    ReplyDelete
  2. haha. u sure ke the nadia is you? hahaha

    ReplyDelete
  3. duh, u mention sepet aite? not nadia? haha ;p

    ReplyDelete