Friday, February 26, 2010

27 February

baru balik meronda2. wah puas. aku dah okay la kot. 27 feb. tarikh bnyak beri kesan dalam hidup aku. happy ada, sedih pn ad. so tataw ape nak rase. haha. mood? frust? myb la kot, btol la orang cakap, lagi tinggi kita letak harapan, lagi frust menonggeng kita rase. thanks by the way, thanks sebab buat aku camni. mean la konon. pui . hurm. what a day, arini dah la ad test, buku pn ta buka lagi. adoyai. tape la, lagi aku tambah memory kat 27 ni. I AM OKAY, KOT (:

5 comments:

  1. aha da ade gurl baru da pon..
    tayah diingt yg laen kowt

    ReplyDelete
  2. too many. kenagan yg buat i jadi manusia kot.

    ReplyDelete
  3. oo..bgs la kngn tu..jgn dilupekn

    ReplyDelete